GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şahinbey Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kurumumuz öğretmenleri tarafından 5 -15 Aralık tarihleri arasında Adile Şimşek Anaokulu, Nimet-Enver Ege Anaokulu, Enes Kaan Yılmaz Anaokulu, Fehime-Osman Pekmezci Anaokulu, Gönüllü Hizmet Vakfı Aysel Öğücü Anaokulu, Gönüllü Hizmet Vakfı Evren-Ahmet Öğücü Anaokulu, Asuman-Mustafa Karakoyunlu Anaokulu, Nihat Suzan Sipahi Anaokulu, Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu, Salih Asfour Anaokulu, Fikriye Kemal Gülenler Anaokulu, Yıldırım Beyazıt Anaokulu, Mehmet Erdemoğlu Anaokulu ve Sabiha Gökçen Anaokulu'na Özel Eğitim Uygulamaları kapsamında "Otizm Spektrum Bozukluğu" ve "Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu" konularında farkındalık çalışmaları yapılmıştır.

Yayın: 19.12.2022 - Güncelleme: 19.12.2022 11:53 - Görüntülenme: 189