GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şahinbey Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ock

Resmi gazetede yayınlanan 14 Ağustos 2020 tarihli  ve sayılı (Sayı : 31213)  Millî Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği kararının madde-18 (m) gereği Kasım ayında uygulanması gereken okul risk haritalarına ait veriler, sorumluluk bölgemizdeki Şahinbey ve Araban ilçelerinden tarafımıza 2022 yılı aralık ayında ulaşmıştır. Ulaşan okul risk haritası sonuçları istatistiksel olarak analiz edilmiştir. Analiz raporu aşağıdaki şekildedir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Risk Haritası Sonuç Raporu için tıklayınız

Kas

Resmi gazetede yayınlanan 14 Ağustos 2020 tarihli  ve sayılı (Sayı : 31213)  Millî Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği kararı [madde-18 (m)]   "Her yıl kasım ayı içerisinde sınıf rehber öğretmenlerinin iş birliğinde rehberlik ve psikolojik danışma servisince oluşturulan okul risk haritasını eğitim kurumunun bağlı bulunduğu rehberlik ve araştırma merkezine ulaştırır" gereği,  kasım ayında uygulanması gereken okul risk haritalarına ait verilerin sorumluluk bölgemizdeki Şahinbey ve Araban ilçelerinde bulunan okullar tarafından 25.11.2022 Cuma günü mesai bitimine kadar linkteki "Google Form" üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. Herkese iyi çalışmalar dileriz.

Okul risk haritası formunu doldurmak için tıklayınız.