GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şahinbey Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Şahinbey Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kolejtepe Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Bulvarı No 1 Şahinbey/GAZİANTEP
Vizyon
İlimizde ve Türkiye’de en kaliteli ortam, kaynak ve uzman kadroyu oluşturarak hizmet verdiği kitlenin tüm sorunlarını çözmelerine yardımcı olacak çözüm yollarının bulunacağı tek isim olmak.
Misyon
Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezinin halk ve kurumlarla en verimli şekilde işbirliğini artırarak kaliteli ortamlarda, uzman personelle Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim Hizmetleri desteğini (özelde öğrencilere, genelde tüm birey ve kurumlara çağdaş, bilimsel yaklaşımlarla) vererek en kaliteli hizmeti sunmaktır.
Öğretim Şekli :--
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Merkezde olduğu için ulaşım sorunu bulunmamaktadır. (Belediye ve halk otobüsleri yolu üzerinde, tramvay yoluna 15 dk. uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri
Şahinbey Kaymakamlığı, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şahinbey Belediyesi, 19 Mayıs Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gaziantep Yardım Vakfı Mesleki Eğitim Merkezi yanı.
Merkezde.